Люстра в стилі барокко – для поціновувачів краси та виключної розкоші!

Якщо Ви любите розкіш у всьому, то навколишнє оточення повинно відображати Ваше прагнення до пишноти і краси. Люстри також невід’ємний атрибут обстановки, можна навіть сказати, що люстра – це серцевина всього. Люстри в інтер’єрі простору відіграють центральну роль. Тому, якщо Ваш будинок – втілення величі, то необхідно купити на сайті lustra.kiev.ua люстри в стилі бароко і вони підійдуть на всі сто.

Що стосується стилю бароко, який можна застосувати до люстр, то для вони зазвичай виготовляються з благородних дорогих матеріалів і ні в якому разі їм не підходить сучасні синтетичні матеріали. Золото, мідь срібло або благородні породи дерева – це те, що потрібно.

Стиль бароко являє собою епоху 18 століття, з його величчю і любов’ю до розкоші. Якщо говорити про колірному спектрі таких люстр, то в цьому стилі добре поєднується білий колір із золотим. Сюди також гармонійно підійде колір червоного вина, а також смарагдовий або колір сапфіра.

Люстри в стилі бароко підходять в основному в достатньо великий простір. Раніше такі люстри красувалися в палацах і залах. Вони можуть мати кілька ярусів і за своєю суттю вони можуть нагадувати приглушений блиск свічок. До таких люстр можна віднести і вироби, виконані з кришталю, доповнені дзеркалами.

У люстрах бароко не може бути ламп денного світла, тому що вони не створюють багатою атмосфери палаців.

Стиль бароко для люстр підійде для любителів краси та виключної розкоші!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *