Переваги каякінгу в Бельгії для початківців

Впевнені, що багато тернополян люблять водні види спорту, от тільки не завжди є можливість ними займатись. Для того ліпше поїхати закордон. Наприклад, у Бельгію – тут багато водойм, де можна гарно розважитися чи розслабитися.

Шанувальникам веслування це буде особливо корисно, адже в цій країні дуже розвинений каякінг (Бельгія) (kajakken belgie). Це варто випробувати кожному. Враження від такого захопливого дійства запам’ятаються надовго. Бувають випадки, коли у людей виникає бажання повторити катання на байдарках ще раз, або навіть вивчити цей вид спорту з професійної точки зору.

На даний момент, кожен гість Бельгії може  за посиланням https://kano.be/ орендувати каяк (kajak verhuur) для приємної та спокійної подорожі по річці Кляйне Нете (kleine nete), що протікає на півночі країни. Чому варто придивитись саме до півночі? Тут доволі спокійна течія, на якій доволі легко проходить адаптація до каное та каяку (kano en kajak).

молодий чоловік в каяціРічка Кляйне Нете – тільки один з маршрутів, що проходить у Фландрії, але саме він є зараз найбільш розповсюдженим серед туристів. Якщо розглядати маршрут з Реті до Гроббендонка, то він є досить тривалим, через що на його підкорення може піти до 6 годин в цілому.

Краще вибрати окрему його ділянку в якості невеличкого маршруту для початківця. Ділянок декілька і вони розділяються двома зупинками в Кастерлі, зупинкою в Ліхтарті та Херенталсі. Користуючись послугами прокату каяків (kajak huren) можна вибрати окремий специфічний маршрут, що буде для вас ідеальним.

Більшість часу під час каякінгу (Реті) (kajakken retie) ви будете веслувати крізь природні заповідники Фландрії, наповнені різними рослинами, тваринами та деякими пам’ятками бельгійської культури. Сама річка Кляйне Нете має повільну течію, і саме цим вона заспокійливо впливає на веслярів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *