Особливості сміттєвоза із заднім завантаженням

Комунальні підприємства, які займаються облагородженням міських вулиць, зацікавлені у купівлі спеціальної комунальної техніки – сміттєвоза, за допомогою якого можна утилізувати побутові та промислові сміття.

Купити сміттєвоз в Україні достатньо просто, адже сьогодні на ринку та на сайті Wintechsolutions.com.ua представлено багато різноманітних моделей сміттєвозів із заднім завантаженням або сміттєвозів із боковим завантаженням, які стануть надійним помічником при вивезенні сміття. Однак перед тим, як купити сміттєвоз, необхідно проаналізувати, який саме обсяг відходів планується вивозити та який саме тип відходів буде переважати. Справа в тому, що існують сміттєвози для побутових цілей, які обслуговують переважно житловий квартал, та сміттєвози для промислового сміття, у яких передбачений більш габаритний контейнер.

Якщо ж ви плануєте купити сміттєвоз із заднім завантаженням, давайте більш детально поговоримо про цю техніку. Це удосконалена модель спецтехніки із автоматичним керуванням. Тобто за допомогою спеціальних кнопок відбувається захоплення баку для сміття, далі контейнер перекидається з відходами в бункер. Після того, за допомогою пресувальної плити, відходи рівномірно розподіляються по всьому кузову та сміття пресується.

Таким чином машина має змогу здійснити якомога більше рейсів та завантажити сміття об’ємом до 1 кубічного метра. Сміттєвоз із заднім завантаженням використовується комунальними підприємствами для міського обслуговування та механізованого збору сміття, побутових відходів. Сам сміттєвоз монтується на шасі різноманітних вантажних автомобілів.

Перед тим, як обрати та купити сміттєвоз, проаналізуйте, який обсяг сміття ви збираєтеся вивозити, який тип сміття переважно зустрічається у відходах та які типи контейнерів є у безпосередній експлуатації. Для потреб невеликого селища потрібен невеликий по габаритам та потужності сміттєвоз. А для міських забудов підійдуть моделі з більш великим контейнером для завантаження сміття. Окрім цього, варто звернути увагу на такий показник, як коефіцієнт ущільнення сміття. Чим він більший, тим менше рейсів необхідно зробити, а значить можна відмітити високу ефективність роботи. Варто обирати універсальний сміттєвоз, який має додаткові опції. Це допоможе значно розширити сферу використання техніки та зробить її більш мобільною у використанні. То ж знаючи основні аспекти вибору сміттєвоза можна прийняти правильне рішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *