Нові вахтові автомобілі

Продаж вахтових автобусів налагоджена так, щоб кожен зацікавлений споживач міг безперешкодно вибрати і купити на сайті NaftoAvtomatika.com.ua той зразок вахтовки, який найбільш точно відповідає його вимогам. Але це не означає, що після придбання не можна доповнити її комплектацію або змінити дизайн. Вахтові автобуси всіх моделей добре ремонтуються і модернізуються.

Для роботи в умовах холодних областей

Наприклад, стандартний вахтовий автомобіль можна зробити більш ергономічним, змінивши двокамерні склопакети на чотирикамерні, подвоївши утеплювач, додавши додаткові кошти або потужності обігріву, кондиціювання. Ідеально підігнаний ущільнювач на вхідних дверях вахтовок сприяють ідеальному тепло-заощадження. Так що, якщо необхідно купити вахтовий автобус для експлуатації в вкрай суворих умовах, то можна вибрати спеціальну модель або замовити додаткове дооснащення стандартної.

Модернізація звичайних вахтових автобусів

Комфорт і зручність пасажирів вахтовки безпосередньо впливає на їх працездатність. Адже такий вид транспорту призначений не просто для перевезення людей, а для трансферу робочих бригад до місця виконання поставлених завдань. Тобто, діставшись до заданого об’єкта, люди повинні відразу приступити до своїх обов’язків. Щоб забезпечити належні умови пересування, вахтовий автомобіль можна дооснастити або переобладнати, встановивши більш облаштовані місця для сидіння, обладнання для прийому їжі, додаткове освітлення.
Організації, які змушені надавати роботу з виїздом від основного місця дислокації, обов’язково повинні купити вахтовий автобус.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *