Як благодійний фонд Ескулаб та Сергій Дядюшко приймає участь у допомозі під час війни?

Останній рік показав, наскільки важливо не стояти осторонь спільної проблеми та приймати будь-яку участь у допомозі не тільки постраждалим українцям, але й військовим.

Саме тому медична лабораторія Ескулаб, співзасновниками якої є лікарі Станіслав Луговський, Денис Мельник та Сергій Дядюшко, створила однойменний благодійний фонд. Активістами та помічниками фонду стали не лише працівники лабораторії, а й звичайні громадяни, яким не байдужа доля країни. Не стоять осторонь та прикладають рук до допомоги і дружини засновників.

Основним напрямком благодійної допомоги фонд Ескулаб зробив поставку сублімованих супів та медикаментів як на передову, так і громадянам, які знаходяться в складних життєвих умовах через воєнні дії. 

Сергій Дядюшко та Наталія Дядюшко

Окремо варто розповісти про виготовлення поживної, якісної сублімованої продукції. Ескулаб щотижня передає на фронт понад 4 тони готової продукції. В благодійному фонді виготовляють сублімований «Файний борщ», «Файну Зупку» та «Файні сніданки». З одного 700-грамового пакетику підготовлених та висушених овочів та круп усього за 30-40 хвилин можна приготувати майже 5 літрів повноцінної, корисної та смачної страви. Наразі для приготування «Файної Зупки» благодійний фонд використовує гречку, рис, горох, ячмінну та пшоняну крупи. Але фермери, приватні підприємці та навіть прості громадяни приносять у фонд й інші злаки, крупи та продукцію. “Військові не завжди мають можливість готувати повноцінний обід чи сніданок, саме тому виникла ідея створити власні поживні батончики, які можуть по калорійності замінити повноцінний прийом їжі”, – говорить Сергій Дядюшко.

Особливість таких сублімованих наборів та енергетичних батончиків у тому, що для їх зберігання не потрібно особливих умов. Термін придатності наборів досить тривалий, а значить кожен потребуючий чи військовозобов’язаний зможе повноцінно харчуватися в будь-який час. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *