Адвокат у кримінальних справах розповідає як поводитись при затриманні

Справді, ніхто не знає що його чекає у майбутньому і як складеться доля, і від нашої поведінки та компетентності у відповідному питанні залежить дуже багато. Затримання людини правоохоронними органами – досить серйозна справа, особливо якщо людина не знає, як правильно себе вести. Адвокат (кримінальні справи) пояснює основні правила поведінки у таких випадках.

Примусове доставлення особи у відділення поліції та її утримування проти волі і є затриманням. Рекомендується викликати адвоката у кримінальних справах одразу ж, якщо є загроза затримання, а належна поведінка у присутності представників правоохоронних органів дуже важлива.

Адвокат з кримінальних справ у Києві компанії Criminal-Advokat-kiev наголошує, що клієнту потрібно бути спокійним, незважаючи на стрес та напруження. Надмірні емоції, а особливо агресія не потрібні в таких ситуаціях, оскільки можуть ускладнити справу. Більш того, чинити опір представникам правоохоронних органів не варто, то ж просто контролюйте ситуацію до приїзду адвоката у кримінальних справах.

Обов’язково потрібно зафіксувати точний час затримання. Це дуже важливо, оскільки саме від того часу починається відлік 60 годин, за який буде обраний запобіжний захід. Адвокат у кримінальних справах в Києві потрібен для того, щоб запобігти перевищенню повноважень при затриманні та слідкуватиме за тим, щоб права клієнта не порушувались.

Кожна людина має право на захист та правову допомогу. Адвокат у кримінальних справах в Києві допоможе краще зрозуміти суть ситуації та розповість про перспективи розвитку справи, ознайомившись з матеріалами. Правова допомога дуже важлива, це дасть змогу почувати себе більш впевненим та правильно себе поводити при спілкуванні з представниками правоохоронних органів.

Адвокат (кримінальні справи) наголошує на тому, що затримана людина не зобов’язана давати пояснення чи свідчення, оскільки це можна зробити у майбутньому, вже після затримання та спілкування зі своїм законним представником. Найкраще на місці злочину – зберігати мовчання та спокій, і чекати зустрічі зі своїм адвокатом, який розповість, як себе вести.

Також потрібно обов’язково повідомити своїх близьких про затримання. Адвокат у кримінальних справах в Києві наголошує, що підписувати протокол про затримання потрібно лише після ретельної перевірки записаної інформації, яка має відповідати дійсності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *