На що звернути увагу при купівлі напівпричепа самоскида?

Якщо вирішили купити напівпричіп самоскид, то у вас неодноразово виникала необхідність перевезення різних сипких вантажів. Однак, серед власників спецтехніки є і такі, які купити самоскидний напівпричіп вирішують в останню чергу, вважаючи, що такі пристрої набагато вигідніше брати в оренду. Також є і такі споживачі, які сумніваються в тому, що можна купити напівпричіп самоскид з високими характеристиками і за прийнятними розцінками.

Якщо вибираєте самоскидний напівпричіп, в першу чергу потрібно розуміти, що такий тип техніки потрібно купувати у перевірених продавців, одним з яких є офіційний дилер. По-друге, тим, хто вирішив купити напівпричіп зерновоз самоскид слід звернути увагу на такі моменти:

  • Рама самоскида напівпричепа. Крім того, що такий елемент має бути правильно зварений на спеціальних установках з нового та міцного металу, зверніть увагу на обробку конструкції. Надійність та витривалість рам досягається в тому випадку, якщо такий елемент напівпричепа зерновоза самоскида оброблений спеціальною машиною;
  • Якість металу. Якщо вирішили купити самоскид напівпричіп варто знати, що такі установки можуть бути виготовлені з алюмінію та сталі. Кожен з таких матеріалів має свої недоліки та переваги, тому споживачеві найкраще орієнтуватися на майбутнє навантаження техніки та наявний бюджет;
  • Тип відкриття заднього борта. Сьогодні купити напівпричіп самоскидний можна як зі стандартним відкриванням задньої частини, так і з дверима-воротами. Ця особливість дозволяє більш якісно та швидко робити завантаження.

Незалежно від того, вибираєте ви напівпричіп самоскид з бічним розвантаженням або тільки з заднім, купуйте спецтехніку, в якій буде передбачено тентовий захист. Наявність даного елемента не тільки убереже сухі вантажі від погодних проявів, а й допоможе скоротити втрати під час транспортування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *