Душові перегородки

Вартість перегородок для душа буде в значній мірі залежить від типу і класу використовуваних матеріалів.

Призначені для використання в санприміщеннях промислових підприємств конструкції з метою зменшення їх вартості виготовляються з ДСП-плит і кріплень у вигляді металевого каркаса.

При цьому, найбільш поширені варіанти на основі ДСП-панелей будуть значно відрізнятися за вартістю в залежності від класу матеріалу.

Наприклад, застосування для таких конструкцій панелей товщиною 16 мм дозволить значно скоротити витрати в порівнянні з виробами на основі плит товщиною 25 мм. При цьому, більш міцні панелі забезпечать кращий рівень стійкості до механічних пошкоджень, і, відповідно, більший термін служби такої конструкції.

На вартість таких типів душових кабінок буде додатково впливати клас обраної фурнітури. Відповідно, це також впливає на загальну надійність конструкції, так як високої якість використовуваних сплавів гарантує тривалий термін їх служби і високу стійкість до корозії.

Певною мірою на загальну ціну проекту впливає також обраний матеріал каркаса. Наприклад, дорогі варіанти каркасів мають опорні елементи з нержавіючої сталі, що одночасно збільшує міцність конструкції і збільшує термін її служби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *