Загальна характеристика автогідропідйомників

Автогідропідйомники (АГП) інтернет компанії UkrТruck користуються попитом у багатьох промислових галузях. За допомогою цих сучасних механізмів набагато спрощується виконання робіт на висоті.Підйомні механізми на гідравлічної основі складені з трьох основних частин:
● Підйомник;
● Поворотна стріла;
● Платформа вантажівки.
Підйомник
Гідравлічний підйомник оснащений висотної частиною в складі стріли і люльки. За допомогою першого елемента виконується переміщення різноманітних вантажів і застосовується переважно в будівництві. Люлька застосовується при необхідності проведення профілактичних робіт на лініях електричних передач, обробки житлових або комерційних будівель, установці і ремонту світлофорів. Більшість виробників особливо ретельно дбають про співробітників і оточуючих, виготовляючи люльки з електроізоляції.
Підйом і фіксація на потрібному рівні стріли забезпечує гідравліка. Управляти механізмом можна як з кабіни, так і дистанційним пультом.
Поворотна стріла
Стріли можуть мати від 1 до 3 секцій. Залежно від моделей і конфігурації, максимальна довжина висунення може досягати позначки в 75 метрів при бічному вильоті на 26 м. Також промисловцям представлений широкий діапазон вибору по вантажопідйомності – купити гідропідйомник новий пропонується з можливістю підносити вгору до 800 кілограмів.
Платформа вантажівки
Встановлюються АГП на платформах вантажних автомобілів. В основному, використовуються компактні моделі перевірених виробників (МАЗ, КамАЗ, ГАЗ) для гідропідйомника, ціна на які набагато нижче в порівнянні з європейськими брендами.
В Україні купити автогідропідйомники можна різного типу:
● маловисотних (максимальна висота підйому – до 17 м.);
● З підйомом на середні висоти (17-30 метрів над рівнем землі);
● Висотні (30 м. І вище).
Покупцям рекомендується враховувати умови експлуатації і потреби, оскільки від правильного вибору моделі безпосередньо залежить успіх виконання поставлених завдань. З цим допоможуть визначитися співробітники дилерських компаній, в каталозі яких представлені всі існуючі марки і моделі кращих світових виробників автогідропідйомників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *