Купити калоприймач – порятунок для пацієнтів зі стомою

Калоприймачі сьогодні полегшують життя пацієнтів після операції на кишечнику. Спочатку потрібно вибрати ось тут зручну модель цього пристосування, щоб людина відчувала себе комфортно. Всі калоприймачі виготовляють з якісних і міцних матеріалів, які не пропускають вологи і запахів. Так що пацієнти можуть бути спокійні, що калоприймач не зможуть виявити навколишні. Будова калоприемников досить просте. Вони складаються з мішка для збору мас калу і клеїть пластини. За допомогою цієї пластини калоприймач прикріплюється до тіла. Для зручності пацієнтів мішки виготовляють двох видів. Це відкриті мішки, які можна в міру заповнення спорожнити через дренажний кінець. Такий вид мішка використовувати дуже гігієнічно. Закриті мішки призначені для того, щоб використовувати один раз. У них є фільтр, який допомагає усувати запахи.

Клейову пластину підбирають з урахуванням діаметра стомного отвору. Пластина, до якої прикріплюють калоприймач до місця стоми, може залишатися на тілі кілька днів, щоб не травмувати шкіру навколо стоми, і її Може міняти кожен раз, коли необхідно замінити мішок. Тому моделі калоприймачів можуть бути двох видів. Це однокомпонентні, і двокомпонентні.

Калоприймачі не видно під одягом, вони приємні на дотик. Пацієнти можуть вести звичайне життя, подорожувати, навіть займатися спортом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *