Чим відрізняється приватний дитячий садок від звичайного?

Перевагами приватних дитячих садків є можливості для раннього розвитку дитини, якісні умови перебування малюків у дитячих садках, велика територія та багато іншого.

Приватний дитячий садок Київ Лівобережна – найпопулярніший запит серед батьків, які проживають в Лівобережній стороні столиці та хочуть віддати своє чадо у садок приватного типу.

Ось чому багато хто з сучасних батьків має бажання віддати свою дитину саме у приватний дитячий садок I-SCHOOL.KIEV.UA

Розклад та ціни, як правило, можна подивитися на сайті закладу. У приватних дитячих садочках створюють різні вікові групи, у яких вашій дитині буде найбільш комфортно.

Багато дитячих садків пропонують не тільки перебування дитині під наглядом професійних вихователів, а й навчання з вчителями по утвердженим програмам.

Перший клас (початкова школа) – найбільш популярна практика в сучасних дитячих садках. Вона дозволяє легше адаптуватися дитині у подальшій школі, звикнути до того, щоб отримувати знання та при цьому бути ще у звичній обстановці дитячого садку, з привичними іграми, прогулянками, харчуванням та денним сном.

Як правило, стандартний розпорядок передбачає такі дії, як:

  1. Сніданок;
  2. Заняття з обраних предметів з перервами на ігри;
  3. Прогулянку;
  4. Обід;
  5. Денний сон;
  6. Полуденок;
  7. Ігри, прогулянки;
  8. Вечерю.

 

Це розклад перебування дитини на повний робочій день. Приватні дитячі садки працюють в основному довше, ніж державні заклади. Тому батьки, які мають дуже плотний робочій графік можуть віддати свою дитину у подібний садок та не перейматися щодо того щоб своєчасно її забрати.

Професійні вихователі та викладачі будуть піклуватися за вашого малюка протягом усього часу його перебування, створюючи для нього необхідні умови для знаходження, розвитку, харчування та розваг.

Додатково батьки можуть вибрати для своєї дитини курси, які індивідуально пропонують різні дитячі садки. Залежно від закладу, це можуть бути іноземні курси та інші різні профільні предмети.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *