Сучасна автовишка (автогідропідіймач)

Автовишка та автогідропідіймач – одна і та ж техніка з відмінними характеристиками, суть якої від назви не змінюється. Застосовуються АГП для підняття на певну висоту конкретного ваги (включає загальну масу вантажу і співробітників в колисці). Можливості сучасних автогідропідйомників – від 100 до 600 кг. і більше. Устаткування для проведення робіт і витратний матеріал разом з двома-трьома робочими можна підняти на висоти понад 30 метрів, купивши автовишку певної моделі.

За якими параметрами класифікуються автовишки

Перш ніж купити нову автовишку в Україні за посиланням https://nfa.com.ua, необхідно зрозуміти, за якими критеріями вони класифікуються. До ряду визначальних параметрів відносяться:
● призначення автовишки;
● конструкція стріли;
● тип базового шасі;
● спосіб кріплення кошика на стрілі автогідропідіймача.
При виборі автовишки для підйому на висоту людей і вантажів, дуже важливе дотримання певних обмежень – не можна допускати перевищення ваги, зазначеного в технічній характеристиці.

Нові автовишки в Україні – маркування

Модельний ряд автогідропідйомників маркується певної абревіатурою, яка враховує всі вищевказані класифікаційні параметри. Наприклад: АПТ – підйомник автомобільний телескопічний; ПМС – підйомник стреловой монтажний та інші. Якщо потрібно купити нову автовишку в Україні, краще довірити вибір фахівця, який має чітке уявлення про всі достоїнства, можливості, і може читати закодовану інформацію. Також у виборі автогідропідіймача може допомогти менеджер компанії, що реалізує нові автовишки на території нашої країни.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *