Солом’яні будинки під ключ

Будинок із соломи — це різновид еко будинків, які сьогодні користуються великим попитом серед українців. Оптимальний варіант затишного будинку і по ціні і по експлуатаційним характеристикам. Сучасні будівлі зовсім не схожі на ті, що описували у відомій на весь світ казці «Троє поросят». Сьогодні це міцні, теплі та затишні оселі.

Солом’яні будинки – переваги такого будівництва

Перш за все це екологічно чисті споруди, виготовлені зі 100% органічних матеріалів. Давайте біль детально розглянемо переваги таких споруд. Вони надзвичайно теплі, зберігають тепло краще, ніж бетонні та цегляні оселі – це  доказаний факт.

Скільки може простояти такий дім? Якщо довірити будівництво професіоналам, то ваш затишний дім «житиме» понад 100 років і залишиться придатним для комфортного та безпечного життя.

З яких культур використовують солому? –Переважно це житня солома. Вибір не випадковий, у цьому матеріалі високий вміст кремнезему, тому він стійкіший до гризунів ніж інші.

Шумоізоляція – ще одна перевага таких споруд. Будинок із соломи чудово поглинає шуми та звуки. Ви будите проживати тихе спокійне життя. Також де переваг відносяться:

  • доступна ціна житла;
  • вогнестійкість (матеріали проходять спеціальну обробку);
  • стійкість до появи грибків та плісняви;
  • швидко будування.

Будівництво будинку із соломи можна довірити лише професійним спеціалістам. Вони надають гарантію якості на матеріал та на свою роботу. Лише у такому разі можна бути впевненим у безпеці своєї оселі.

Будинок із соломи ціна

Майже 30% від всієї вартості будування – це залив фундаменту. Також до основних форм-факторів ціни відноситься проектування та узгодження документації. Вартість солом’яних стін залежить від їх висоти, та інших технічних параметрів і розраховується у грн/м2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *