Хостинг для сайтів в UA локації – як обрати

Хостинг ua – популярна послуга для розміщення українських сайтів, а також зарубіжних сайтів, які орієнтовані на аудиторію з України. Як правильно обрати укр. хостинг та на що звернути увагу при замовленні послуги, розглянемо далі. 

Перш за все потрібно оцінити технології, які підтримує хостинг, та панель керування, яку він надає для роботи з послугою. Чим зручніша панель, тим простіше користувачу працювати з хостингом, в тому числі завантажувати файли, редагувати налаштування. Також для окремих проектів потрібні спеціальні технології чи специфічні бази даних, тому потрібно уточнити перед замовленням послуги, чи підтримує хостер необхідне вам ПО. ua хостинг обов’язково має бути з технічною підтримкою, бажано, щоб вона надавалась цілодобово. Адже в такому випадку користувач може звернутись в тех.відділ і спеціалісти зможуть виконати будь-які налаштування по серверу. Хостинг з цілодобовою підтримкою можна замовити тут https://hyperhost.ua/uk, також надається тестовий період 7 днів на віртуальний хостинг та віртуальні приватні сервери.

Український хостинг крім розміщення сайтів та додатків, може використовуватись для віддалених робочих столів. В такому випадку потрібні сервери з операційною системою Windows. Саме на таких серверах можна організувати віддалений офіс з IP України, навіть якщо ви працюєте за кордоном.

При виборі хостингу com ua та з будь-яким іншим доменом звертайте увагу на наявність додаткових послуг для роботи вашого сайту. Наприклад, безкоштовний SSL, виділений IP, реєстрація доменів чи підключення CDN. Всі ці послуги забезпечують професіональну роботу сайту в мережі, тому буде зручно, якщо ви зможете замовити і підключити це все в одній компанії.

сайт українського хостеру та доменне ім'я Обирати хостинг в UA локації найкраще після аналізу відгуків та рекомендацій інших користувачів, також варто враховувати вік хостера та показник uptime, тобто часу доступності серверів. Даний показник має наближатись до 100%, наприклад, 99,97% – це дуже гарний варіант. Чим вище аптайм, тим більше ваш сайт буде доступним для користувачів з мережі. Стабільність хостера – один з основних критеріїв вибору, тому ігнорувати його не варто.

Також при замовленні послуги уточніть можливості повернення коштів, якщо послуга не підійшла. Особливо це стосується ситуацій, коли зразу оплачуєте хостинг на довгий період. Більшість хостерів пропонують щедрі знижки при оплаті послуги на довгий період, наприклад, знижка 24% при оплаті на 2 роки. Це хороший спосіб зекономити гроші та час, адже не потрібно щомісячно продовжувати хостинг і переживати, що через несвоєчасну оплату сайт перестане працювати.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *